![]() |
|
|
#1 |
|
Oyun Nişancısı
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
REP Gücü : 11
REP Puanı : 808
REP Seviyesi :
|
[Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Minimum Configuration: *** OS: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date with the latest patches) *** CPU: Intel Pentium 4 2.4GHz or AMD Athlon 64 +2800 *** Memory: 1 GB RAM (Microsoft Windows XP)/1.5GB (Microsoft Windows Vista) *** Graphic Card: 256 MB Video RAM or greater with DirectX9 Pixel Shader 3.0 support (NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1600 or better) *** Disk Space: 8.0 GB available hard drive space *** Sound Card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones *** DVD-ROM Recommended Configuration: *** Operating System: Microsoft Windows XP Service Pack 2, Vista (Operating System must be up to date and include the latest fixes) *** Processor: Intel Core 2 Duo 1.80 GHz or AMD X2 5000+ or better *** Memory: 2 GB RAM or more *** Graphics Card: NVIDIA GeForce 8800 series or ATI Radeon HD 38xx series or better *** Disk Space: 8.0 GB available hard drive space *** Sound Card: DirectX 9.0c compliant soundcard, plus speakers or headphones *** DVD-ROM indirenlerden tek ricam indirdikten sonra upload olarak 1 hafta durdurursanız sevinirim acık tutarsanız daha cok oyun verebilirim ARKADAŞLAR BEN SİZLER İÇİN UGRAŞIYORUM FAKAT UP LOAD LARI ACIK TUTMUYONUZ (Açık tutarsanız istemediginiz kadar oyun verebilirim) Linkler Görebilmeniz İçin Lütfen Konuya Yorum Yazınız Ve Sayfayı Yenileyiniz.[Kısayol : F5 Tuşu]
[Üye olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu ξяรєภρяєภร™ tarafından (03-03-2009 Saat 03:36 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Normal Üye
REP Gücü : 0
REP Puanı : 10
REP Seviyesi :
|
sağol paylaşım için
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Normal Üye
REP Seviyesi :
|
sagol
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Normal Üye
REP Seviyesi :
|
tamam hallettım...yüklüyor su an
Konu calebkan tarafından (03-03-2009 Saat 11:45 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Normal Üye
REP Seviyesi :
|
oyunu yükledım fakat tılladıgımda gelmıyor hata mesajı cıkıyor securerom ıle ılgılı..nasıl haledebılırız?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Normal Üye
REP Seviyesi :
|
tamam crack buldum netten ...oyunun ıcınden cıkmıyor crack
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Oyun Nişancısı
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
REP Gücü : 11
REP Puanı : 808
REP Seviyesi :
|
kardeş kusura bakma daha yeni gördüm ben linki yeniliyom indircek arkadaşlar için crack de var
|
|
|
#8 |
|
Normal Üye
REP Seviyesi :
|
güzele benziyo tşkr
|